top of page
depositphotos_59346233-stock-photo-audience-cheering-at-outdoor-concert.jpg

STORMEN TIFO

FACEBOOK

Stormen TIFO har egne lokaler innerst i Stormenbutikken i Buholmgata 4, i tillegg til at vi får låne et stort rom under tribunene på Color Line Stadion til å male store banner.

HVA/HVEM er Stormen TIFO?

Stormen TIFO er ingen egen supporterklubb for de som måtte tro det, vi er en gruppering innad i Stormen.

Vårt selvpålagte ansvar er å arrangere TIFO-show før, under og etter kamper gjennom sesongen, og med det prøve å skape en ekstra atmosfære og ramme rundt kampen samtidig som det oppfordrer spilleren til å yte ekstra innsats.

Hva er TIFO?

Ordet TIFO er en forkortelse for det italienske ordet på en supporter, tifosi. TIFO blir nå brukt av supportere i de fleste europeiske land og har blitt en fellesbetegnelse for de tribunearrangementene supporterne arrangerer. Det finnes mange forskjellige effekter å bruke for å lage et TIFO-show. De mest utbredte er: kasteruller, ballonger, konfetti, flagg, bannere, bluss, mosaikk (papirark som danner et mønster). TIFO-arrangementet blir kjørt idet spillerene entrer banen i første omgang, men i store Europeiske derbyer er det vanlig med TIFOeri begge omgangene.

Men reglene sier klart i fra om at bluss og røyk ikke er tillatt, uten tillattelse fra NFF, politi, brannvesen og arrangørklubb. Overholder vi ikke disse reglene blir vi bøtelagt av NFF.

Alt som går under betegnelsen TIFO er med på å gi spillerne beskjed om at supporterne er der for klubben og at spillerne blir satt pris på. Disse tribunearrangementene er også blitt en ny måte for supporterklubbene å konkurrere seg imellom og er med på å rette fokus bort fra oppgjør utenfor banen og heller bruke krefter på å skape noe på selve tribunen som man kan være stolt av.

Legger vi sammen tilskuernes supporterutstyr i klubbens farger, TIFO-arrangementene før avspark, bannere, flagg og til slutt det aller viktigste, nemlig den verbale støtten til laget gjennom hele kampen. Da har man skapt en ramme rundt norske kamper som vil være med på å trekke flere folk til norske arenaer i tiden fremover. Det er ved å vise kreativitet med hjemmelagede ting man viser klubb og spillere at man har lagt ned atskillige arbeidstimer til ære for klubben.

Derfor håper vi at flere av Stormens medlemmer melder sin interesse til oss slik at vi kan kontakte dere når det trengs å ta i ett tak når nye TIFO skal planlegges, lages og gjennomføres.

thumbnail_20200822_180736.jpeg

Hvordan støtte Stormen TIFO?

Om du syntes dette høres spennende ut, og har lyst til å være med, kontakt Steffen på tlf 95265125 eller steffen@stormensupport.no

Dette er både sosialt og spennende.

Kjenn din besøkelsestid, støtt Stormen TIFO i dag!

Stormen TIFO takker alle som har vært med å bidra både på mekking, på kampdager samt støtta oss under innsamling.

Her er en side med diverse TIFO-artikler dere kan kose dere med i mellomtiden: www.tifo.it

bottom of page