top of page
depositphotos_59346233-stock-photo-audience-cheering-at-outdoor-concert.jpg

OM STORMEN

Stormen har status som Aalesunds Fotballklubb sin offisielle supporterorganisasjon. Vi har vokst og utviklet oss mye de siste åra og har vært en viktig støttespiller for laget, både visuelt og lydmessig.

Stormen ble opprettet i 2002 da Myrtrolla og Jugendklanen slo seg sammen. I løpet av første sesongen var medlemstallet et sted mellom 100-200, men det tok seg kraftig opp da AaFK rykket opp til Tippeligaen ved slutten av sesongen.

I 2003 ble Stormen velfortjent kåret til «Årets AaFK’er». En høythengende pris som symboliserer en fantastisk jobb for AaFK både på og utenfor banen.
I 2004 så dobla vi antallet medlemmer selv om AaFK rykka ned en divisjon. Det er ingen tvil om at Stormen har blitt lagt merke til både som en hyggelig og entusiastisk gjeng, ikke bare her på Sunnmøre, men også i det ganske land.

Stormen har i tillegg til sitt hovedsete her i Ålesund – tre avdelinger på andre kanter av Norge:Stormen Bergen, Stormen Stavanger og Stormen Oslo. I tillegg har vi flere små ”venneklubber” i det ganske utland.

Allerede i 2003 åpnet supporterklubben sin første butikk beliggende vis á vis Rica Parken Hotell. I 2005 ble denne butikken funnet for liten og vi har nå fått ett mye større og bedre lokale som ligger i Buholmgata 4. Disse lokalene leide vi frem til høsten 2007 – hvorpå vi gikk inn og kjøpte eierseksjonen, og er nå eiere av ”Sjappa” vår.

Stormen arrangerer også borteturer til omtrent samtlige bortekamper. Dette har foregått både med buss, båt og fly. Til avslutningskampen mot Viking i 2005 var det hele 4 charterfly som gikk fullastet fra Vigra til Sola med spillere og supportere. Stormen Supporterklubb ønsker å samle alle AaFK interesserte supportere under en felles paraply. Vi ønsker ikke å være ekskluderende i dette arbeidet – og ser derfor alle velkommen som medlemmer i Stormen, gammel som ung, sittende som stående.

Våre hovedoppgaver i Stormen vil være å legge forholdene til rette for AaFK supportere så vel på Color Line Stadion, som på bortearenaer. Dette inkluderer organisering av turer til AaFK sine bortekamper for medlemmer i Stormen, og for eksempel fordeler jf. kommende Cup-kamper.

Se vedtekter for stormen Supporterklubb

FACEBOOK
bottom of page