top of page

Endelig er ventetiden over, vi får tilbake feltet til Stormen

Søndag 3 oktober kl 15 braker det løs på Color Line, og vi skal gruse Reka og hans krill fra Ham-Kam Vi oppfordrer deg og alle rundt deg til å børste støv av gamle AaFK-effekter og kjøpe verdens billigste billetter til kampen! Velger du å komme inn via Stormen sin inngang 12 – så lover vi store ting i forkant av kampen!

Stormen inviterer spesielt alle barn til å være med å gå i flaggborg ute på banen i forkant av kampen og ved innmarsjen til spillerne. Dette er en opplevelse for livet! Og de som blir med, får gratis is. De skjønne arvingene som ikke har fylt 5 år, må være ifølge med 1 voksen. Søndag handler det ikke om å være medlem i Mini Stormen, men kun å delta. Har de likevel lyst å bli med, - så kommer det spesielle invitasjoner til aktiviteter ut over høsten i «Sjappa» i Buholmgata 4.

Dette blir vakkert – vi vinner og vi klemmer og hopper og danser, sammen for AAFK!

Bli med da vel, - la oss gjøre noe med deg!


Siste innlegg

Se alle

Viktig info! Pga en feil hos Nets, så har ikke giro for medlemskap blitt sendt ut før i går, med kort betalingsfrist 04.02.23.Beklager dette! Dette gjelder E-faktura.

Valgkomite har nå fylt opp alle poster i styret, men mangler leder. Vi vil gjerne ha tips på hvem som kunne passe til vervet. Ta kontakt med Dag på 47817282 eller Jenny på 99387931

bottom of page