Stormen Ålesund på Moa Gård

Hei kjære fotballvenner.

Det nærmer seg nå 3 søndag i advent, og det nærmer seg siste seriekamp for dette året. Mens spillere etter hvert tar seg en fotballferie, så står Stormen Ålesund fortsatt på, for å ta vare på alle gamle og nye medlemmer av Stormen Ålesund. Også i år har vi flyttet butikkutsalget til Moa Gård, og vi har et rikt utvalg av Stormen Ålesund produkter.

I denne spesielle sesongen med Covid-19 som lurer i samfunnet, så har ikke sesongen for vårt kjære AaFK gått slik vi hadde håpet og trodd på og nedrykket er et faktum! Uansett har Stormen Ålesund støttet laget i hver eneste kamp. Om det har vært på stadion, fotballpub, samlet hos venner eller foran Tv-apparatet i godstolen. Engasjementet er der og neste år er vi klar igjen, til å støttet laget i jakten på opprykk!

Stormen Ålesund er som nevnt tidligere i artikkelen på Moa Gård nå i førjulstiden, vi er nærmeste nabo til Big Bite, Nille og McDonalds. Vi er på Moa Gård fra 4 til 24 desember og følger senterets åpningstider.

Vi lovde dere tidligere bedre bilder, nå har vi fått Salt studio til å ta profesjonelle bilder av butikklokalet og utvalget vårt på Moa Gård. Vi retter en stor takk til Salt studio. (Bildene av vårt store utvalg, ser dere nederst i artikkelen)

Stormen Ålesund har til jul fått et flott og bredt utvalg av supporter produkter, her finner du mange gavetips til store og små…kanskje du selv også trenger noe nytt? Vi kan nevne produkter i fleng: Storselgeren reflekslue, kaffekrus, ølglass, sitteunderlag, drikkeflaske, MiniStormen flagg, refleksvest, caps, skjerf, paraply, handleveske, t-skjorter, AaFK body, balkongflagg, stort utvalg i jakker og gensere, AaFK produkter og vi kjører halv pris på AaFK drakt så lenge du er kunde i SBM. Om det ikke er nok, så har vi tre utstillinger med varer vi har priset ned til 30,- kr, 50,- kr og 100,- kr.

Ønsker du litt spenning? Vi har katta i sekken for dei yngre, med mange flotte premier. For dei eldre så har vi ei lodd bok, med muligheten til å vinne et to dagers cruise med Colorline til Kiel. Vi selger også konfekt og jøye den er farlig god! Ønsker du å overraske kjæreste, kone/mann, besteforeldre eller bare gi noen en overraskelse, så anbefales disse produktene.

Vi har også to gjeste utstillere i butikken vår. Marianne Holte stiller ut og selger dei fantastiske bildene sine.

Everun Norge stiller ut sykkelen: Everun Fatboy ER3. Dette er en kul, miljøvennlig EL-sykkel, med max hastighet på 45 km/t (moped klasse).

Ta dere er tur innom Stormen Ålesund butikken på Moa Gård for mer informasjon fra dei to gjeste utstillerne våre.

Stormen Ålesund tar smittevern på alvor, velkommen innom til en hyggelig og trygg handel.

Støtt Stormen Ålesund, bli medlem i 2021.

Related articles

Hold kontakten

Nyheter

2021, hva nå?

0
Mange spillere har forlatt AaFK, ei storstilt opprydding er på gang! Noen har lagt opp, men enormt mange har dratt i løpet av høsten og...

GODT NYTTÅR

0
Nå når dette spesielle året 2020 snart er over, og 2021 tar over. Vil vi i Stormen Ålesund ønske dere alle sammen, et riktig...

Romjuls snacks

0
Evalueringen av 2020 sesongen til AaFK er i gang i stadionlokalene, og Sunnmørsposten tenner fyr på bålet med anonyme kilder! På mandag skrev AaFK på...

GOD JUL

0
Stormen Ålesund ønsker alle sammen ei riktig god og fredfull jul

Kampdag, samt litt om året 2020

0
Vi skriver datoen 22/12-2020, og vi er klar for årets siste seriekamp. Laget har dratt nedover til Mjøndalen, og møter et lag som må vinne...

PÅ FACE BOOK

Hold kontakten