Reisebrev

Ut på tur, aldri sur, og med dette mottoet bestemte undertegnede og Tone seg for å legge ut på tur i egen by.

Når alle andre skal bo på camping vil vi å! (Dette til tross for at campingen ligger ca 15 min gange fra begges faste bosted, men ka faen..)Det hele begynte på fredagen. Tone måtte heldigvis jobbe, så jeg slapp relativt billig unna ”begynne å drikke altfor tidlig”. Etter ei kjapp runde på polet og Rema (kjøpte de vanlige; 7 kasser øl, vaselin og grillmat) var vi klar til å flytte inn på Volsdalen camping i hytte nr 5. Å la en ting være helt klart, jeg og Tone leiker ikke flytting! Vi snakker puter, pledd, lys og varme, duker, dyner, vinåpner, krus, ca 1000 alkoholenheter, kaffetrakter, cdspelar, å selvfølgelig et lass med klær og sminke. Å vaselin.

Etter ei ”fiksa” loddtrekning blei jeg kveldens ANSVARSHAVENDE, noe som blant anna innebar innsjekk av supportere fra mer grisgrendte strøk (Bergen og Oslo å sånn). Tone ble VAKT. Vi kosa oss, grillet, drakk øl å vin å all Baileys`n. Det kom innom masse Stormen-folk (SøskenBjørn kom fortest, på sykkel gjennom skauen), og på natta begynte det å dette inn folk fra distriktene også, Greåker Broilers var først ute. Dette viste seg å være Lynsupportere med østfolddialekt, en særdeles sjarmerende kombinasjon og en artig gjeng.
Rett etter begynte de å dette inn bergensere, og dette fortsatte stort sett hele natta. Det føltes i alle fall sånn, som bergensere flest så høres de alltid godt.
Vi sang sanger vi ikke kunne, (Heia Brann heia Brann, øl e bedre enn vann, heia Brann, i fra Kniksen til Van Damme vil mitt hjerte stå i Brann), stiftet nye bekjentskap, spilte kamp på bana bak hyttene og sørga for å få i motstanderlagene mest mulig alkohol. Føle personlig at vi lykkes særlig godt med gjengen fra Bergen, de var vel mer eller mindre drita på første kampen lørdag. På den siste også for den del.. Lyngjengen satte vi også delvis ut av spill ved hjelp av mine egne koffeintabletter (som gir en litt urolig mage for å si det mildt).

Tom vekka oss midt på natta (de føltes i alle fall sånn) og heiv oss ut av køyene kl halv ni på lørdags morra. Skulle vært skuddpremie for sånt!
Men etter å ha pussa tenner, og fått i meg ei sjokomelk og fått på meg shorts og drakt var jeg klar til kamp. Dvs jeg spilte jo ikke selv, vært så uheldig å få stein i skoen! rett før cupen. Utrolig frustrerende rett og slett.
Men nokken må jo engang være heiajente også. Småbrisen var selvfølgelig laget mitt, med mottoet ” vi gidde ikkje trene, men spilla bare kampene” måtte dette bare bli bra.
Først moste vi Tornekrattet, og det er jo alltid en grei start på dagen! Neste post på menyen var Hot Surface, også dette et Stormenlag. Spillerne deres var hovedsakelig plukket fra MiniStormen, og vi måtte bare lage egen sang til gjengen. ”Are they hot, are they hot, we think not, we think not”. Jentene har trent hele vinteren, og vi frykta at dette kunne ha gitt resultater, men dette viste seg å være totalt grunnløs frykt. Vi kjørte regelrett over dem. Slike jenter spise vi til frokost. De hadde kun en målsjanse mot våre 36, men allikevel hetset de dommeren og surmula hele kampen. Patetisk. Å jeg ler enda.
Legg hele laget ut på gratis.no jenter, og finn dere en anna hobby!

For min del kunne godt cupen slutte der. Men jentene våre fortsatte å spille kamper, en uavgjort og resten seire, og så var det klart for sluttspill. I semien fikk vi nok en gang gleden av å slå Moldes krattedamer, og i finalen møtte vi Stabæks Venusberget. Etter en lang kamp og tilleggstid var det ennå ikke avgjort, og det ble straffekonk. Venusberget vant til slutt, grattis jenter!

Dagen gikk knirkefritt, og må bare si million takk til Torstein og Kjetil for et knall arrangement. Å tusen takk til Tom, spillende dommer og altmuligmann. Å til alle den andre som var med å hjelpe til på Color Line og en stor takk til ”the big boss” for å stille med sol og skyfri himmel. Ikke mange dagene i året det er mulig å bli solbrent i Åleby, og sorblirrer er en må-ha-ting.

Etter cupen var det hjem igjen(på campen), en tur gjennom dusjen og så var det bare å hive se i pilsa. Og pølsa. For de e jo klart de må grilles på en sådan dag. Vi inviterte alt og alle ned på berga, og hadde en kjempefest. Vi reiste tidlig til byen, vi måtte jo få med oss premieutdelinga. Dette burde jo være en grei sak, rent bortsett fra at oppgaven TA MED PREMIER/ORDNE MED PREMIEUTDELINGA var en oppgave ingen hadde fått. Og hele styret var drita full(minst), meg sjøl inkludert. Men tror det gikk greit allikevel, å at alle har fikk pokalene sine. Selv om Tone er litt usikker på om hun delte ut 3 plassen for Damer til feil lag. Men feil kan vel skje med de beste??

Litt kortere nachspill på natt til søndag, i alle fall for min egen del. Rett og slett kanon full og helt utslitt.
Når vi våknet var alle våre nye venner reist, og det var utrolig stille på campen. Og stormen-flagget vårt var stjelt. Vi regner med det er moldensere, og vi har bestemt oss for å tilgi. De har rett og slett så stygge flagg at de fortjener et fint et.
SøskenBjørn heiv i gang grillen igjen, og vi sola oss og nøt siste dag i ferien (eller helga som det også kalles).

Vi sjekka ikke ut før kl seks, måtte jo tross alt bli kjørbar først.. Men da var vaselin og resten av flyttelasset på plass i Golfen, og vi sjekka ut fra Volsdalen camping for første, men langt fra siste gang. Dette skal gjentaes!

Det har rett og slett vært ei helt konge helg. Sol, sommer, fotball, masse gøye folk, og utrolig bra stemning! Kan vi gjøre dette neste helg å? (Nei vel Torstein og Kjetil.. )

Fikk ikke sagt ha det bra til alle folka på campen, så sei de no. Utrolig artig gjeng, som har vært med på å gjøre helga tipp topp!
Vi sees igjen i eliten!!


Elin